Konak Şehit Ömer Halisdemir Bilim ve Sanat Merkezi

WEB https://konakbilsem.meb.k12.tr
Adres : Mehmet Ali Akman Mah. 18. Sk. No12 C Blok Güzelyalı Konak/İZMİR
VİZYON : VİZYONUMUZ Bölgemizde üstün yetenekli bireylere ilişkin toplumsal farkındalığı yaygınlaştıran, geleceğin liderleri, yöneticileri, sanatçıları olacak tüm üstünlerin tanılamasını sağlayan, modern teknolojik araç-gereçlerin kullanıldığı üstünlerle çalışmaya istekli enerjik, öğrenmeye açık, yaratıcı ve innovatif yönetici ve öğretmenlerin olduğu, üstün yeteneği geliştirmek için ileri düzeyde farklılaştırılmış zenginleştirilmiş eğitim programlarının kullanıldığı, kamu-özel üniversite ve STK larla işbirliği içinde olan geleceğe şekil verebilecek olan bir bilim ve sanat merkezi olmaktır.
MİSYON : MİSYONUMUZ Konak Bilim ve Sanat Merkezi’nin misyonu; üstün yetenekli öğrencileri tespit etmek, yeteneklerini fark ettirerek en üst seviyede geliştirmek, toplumumuzun kültürel ve manevi değerlerini yaşayan kazanımlarını ülkesi ve milletinin faydası için kullanan, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, özgüvenli, yenilikçi, üretken, demokratik ve mutlu bireyler olmalarını sağlamak, ulusal ve evrensel değerlere duyarlı, araştırmacı, sorun çözme yeteneğine sahip, dürüst, sevecen, kültürel olarak donanımlı, yönetim, bilim ve sanat alanlarında lider ve geleceği yönlendiren bireyler olmaları için gereksinim duydukları özel eğitim ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilişsel duyusal ve sosyal olarak gelişimlerini ve yaratıcılıklarını ortaya çıkaracak her türlü ortamı sağlamaktır.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :SABAH-ÖĞLE-AKŞAM